03. 09. 2011.

mačke su čudo

Kako mački dati pilulu:


1. Podigni mačku i drži je u levoj ruci kao shto se beba drži. Sa pokazalcem i palcem leve ruke drži usta mačke otvorene sa obe strane dok pilulu držish u desnoj ruci. Kad mačka otvori usta stavi joj pilulu i zatvori joj usta kako bi progutala.

2. Nadji pilulu na podu i mačku iza kauča. Podigni mačku i postavi je u isti položaj na svojoj levoj ruci i ponovi celi proces.

3. Nadji mačku u spavacoj sobi i baci pilulu u djubre.

4. Uzmi novu pilulu pa onda uzmi mačku u levoj ruci držeci zadnje shape čvrsto sa levom rukom. Otvori mačkinu vilicu silom i gurni pilulu duboko u usta sa desnim pokazalcem. Zatvori mački usta i broj do 10.

5. Nadji pilulu u akvarijumu i mačku u shifonjeru. Zovi supruga iz dvorishta.

6. Zauzmi poziciju na kolena na podu i stisni mačku medju njih držeci i zadnje i prednje shape čvrsto. Ignoriraj njene zvuke. Suprug neka drži glavu mačke chvrsto jednom rukom istovremeno gurajuci drveni lenjir u usta. Pusti pilulu da udje u usta klizuci niz lenjir, masirajuci mačkin vrat ne bash nezhno.

7. Nadji mačku na prozoru iznad zavesa, uzmi drugu pilulu. Zapishi sebi podsetnik da kupish novi lenjir i popravish zavese. Pokupi sitne komade od razbijenih vaza i figurica i skloni na stranu kako bi ih zalepila kasnije.

8. Umotaj mačku u veliki peshkir i ubedi muža da legne preko mačke tako da joj glava viri ispod desne pazuhe. Stavi pilulu u slamčicu i nasilno otvori usta mačke pomocu olovke i onda duni kroz slamčicu.

9. Proveri etiketu sa kutije za pilule jeli to opasno za ljude i onda popi jedno pivo kako bi oprala ukus pilule. Zalepi flaster suprugu na ruci i očisti krv sa tepiha pomocu hladne vode i sapuna.

10. Nadji mačku u grmu kod komshije. Uzmi drugu pilulu. Otvori drugo pivo. Stavi mačku u kabinet ispod radnog stola tako shto joj samo glava viri. Nasilno otvori usta mačke pomocu kashičice. Ubaci pilulu putem lastika u mačkina usta.

11. Nadji shrafciger u garaži i zashrafi vrata kabineta. Popi pivo. Nadji i viski. Popi jednu dozu. Zalepi flaster na ranu na obrazu i proveri kad si zadnji put dobila tetanus vakcinu. Obuci čistu majcu.

12. Pozovi vatrogasce da nadju prokletu mačku. Izvni se komshiji koji se slupao u ogradu pokushavajuci da izbegne mačku. Uzmi zadnju pilulu.

13. Veži malom vragu prednje i zadnje shape zajedno za trpezarijski sto. Stavi one havy duty rukavice i otvori mački usta. Gurni pilulu i odmah posle gurni parče ribe u njena usta. Drži ih zatvorena neko vreme.

14. Popi ostatak viskija. Suprug pod hitno da te odveze u brzu pomoc. Sedi mirno dok doktor sashije ranu na ruci i izvadi pilulu iz tvog desnog oka. Zovi prodavnicu za nameshtaj na putu za kuci i naruči novi sto.

15. Zovi radnju za kucne ljubimce i vidi dal imaju nekog hrčka.

P.S.Kako psu dati pilulu:
1. Umotaj u slaninu.
2. Baci prema psu.