05. 09. 2011.

moda-jesen

H&M kolekcija za jesen 2011.
Nadolazeće sezone sve će biti u stilu sedamdesetih, a glavne riječi koje opisuju ovu kolekciju su: udobnost, profinjenost, komotnost, elegancija i jednostavnost
Ne možete pogriješiti s novom kolekcijom H&M-a . Za nadolazeću sezonu, poznati švedski modni gigant donosi prelijepu kolekciju prepunu ugodnih pletiva, sakoića, kaputa, motorističkih jakni, elegantnih hlača, suknji i haljina – sve klasični odjevni predmeti koji su modernizirani za jednostavnu, a opet "stajliš" jesensku garderobu.
Za jesen 2011-te, u H&M-u je sve u stilu sedamdesetih, a ključni odjevni predmeti koje morate nabaviti imaju izduženu, komotnu siluetu. To su klasični kaputi u boji pijeska u kombinaciji s haljinama s uzorkom ili širokim hlačama i košuljama od svilenkastih materijala, čime retro stil dobiva nov, svježi look. Ništa manje popularni neće biti ni prsluci od umjetnog krzna, sportske jakne, prošivene hlače, suknje do koljena, krupno pleteni odjevni predmeti i pončo. Paleta boja koja se naviše koristi su nijanse boje pijeska i bež boje, boja konjaka, tamno crvena, tamno narančasta i smeđa te nijanse maslinasto zelene. Ako volite uzorke – ove jeseni bit će ih sve posvuda i u svim oblicima – "riblje kosti", cvijeće, kockice, točkice...
Govoreći o jesenskoj kolekciji H&M-ova glavna dizajnerica Ann-Sofie Johansson je kazala: "Ova mi je kolekcija posebno draga jer ju je lako nositi, jer je klasična, a opet potpuno moderna. Većina odjevnih predmeta su modni klasici koji su obnovljeni novom siluetom, oblikom ili jednostavno novim stylingom."
I zaista nova kolekcija ima mnogo odjeće koju je tako lako nositi i kombinirati, a opet ćete izgledati veoma dotjerano. Udobnost, profinjenost, komotnost, elegancija i jednostavnost glavne su riječi koje opisuju ovu kolekciju.