06. 02. 2011.

for eve

Eva - merna jedinica srpske sramote

Ovo leto je za mene bilo teško i želela sam da se izvučem iz ove situacije, ali ne i da umrem. Zbog toga sam i ušla na 'Farmu'", otkrila je nekoliko minuta pre odlaska na imanje u Lisoviću legendarna glumica i spisateljica Eva Ras.
Sedeo sam na deset metara od Eve kada je na Pinku potpisivala ugovor o ulasku u rijaliti-šou. Imala je isti onaj osmeh kojim je i prihvatila nepravdu da joj država Srbija oduzme skromnu porodičnu penziju od 18.500 dinara. Za sve one koji „Farmu" gledaju samo zbog pljuvanja, svađa i sličnih mentalnih ejakulacija, upozorenje - naredni deo teksta nije preporučljiv za sve obolele od braćalizma!
Eva Ras - merna jedinica sramote za srpske političare i debeloguzane koji su dozvolili da uđe među ove skrndelje... koji su pomogli da bolesna žena od 70 godina mora da bruka i sebe i sve one koji ne pristaju da kapituliraju pred seljačizam Srbijom... merna jedinica blama i svih onih koji umeju da razmišljaju duže od dva minuta!
Eva je lice Srbije u kojoj klinci koji su „in" moraju da pevaju Dženana, Halida i Sinana, a oni koji su „aut" kriju svoje Morisone, Rundeke i Štuliće. Eva Ras je naličje Srbije u kojoj je čovekoliki Ekrem Jevrić narodni heroj i nosilac Jutjub spomenice za pet miliona i 200.000 ljudi! U kojoj jedna „Grand" balerina, poznata samo po tome što se ljubila sa pevačem, ume da svoje farmovanje naplati 20.000 evra, plus automobil (što je u zbiru glumičina 15-godišnja penzija)! Eva Ras je šamar šatro intelektualnoj eliti (čitaj - nesposobni kenjatori i akademici podvijenog repa).
Eva Ras je heroj, ali i žrtva Srbije u kojoj se u društvu naglas ne priča kada imaš sve desetke, Srbije u kojoj je najveća mana znati sve padeže, u kojoj je uvreda - „pravi se pametan"! Eva Ras je srpski primer koliko umetnost, talenat i intelekt vrede na ovim prostorima... i najbolji odgovor na pitanje zašto 99,99% univerzitetskih diplomaca na pitanje „šta dalje" odgovara sa „što dalje".
Svaka čast onima koji su joj dali priliku da u ovom leglu šabana izvede štrajk intelektom, mentalno samospaljivanje pred očima demokratskih fićfirića. Da doživi da je iza leđa ogovara „nikad čuo pevaljka koja se proslavila snimanjem svog oralnog seksa" i „nikad čuo šifonjerolika baba koja peva o šikicanju (ma šta to značilo)". Da je pljuju i psuju!
Uživate li ministri za (ne) kulturu i nemoral? Uživate li klošarčine? Uživate li vi koji zaboravljate da mandat traje u proseku četiri godine, a sramota koju ćete nositi zbog svih srpskih Eva traje doveka!
TV PRESSING - Sale Jovanović

Nema komentara: