02. 02. 2011.

isledjivanje

prvo sam iscitala forum colinarka. com na kome je tema o mmmm vodjena od 31.8.2010. do 27.10. (oko 2 meseca) i zakljucana sa obrazlozenjem:
Neprimjereni postovi su obrisani, jer više nisu imali veze s temom, a konstruktivna rasprava u kojoj bi trebali razmjenjivati mišljenja, bez obzira da li se s njima slažemo ili ne, se pretvorila u provociranje i vrijeđanje. Iz navedenih razloga tema je zatvorena.
pritisci neisomisljenika su normalni, nap. vegeterijanaca koji ne jedu meso i propagiraju cuvanje zovotinja, ali pritisak moderatora je opasniji, ali i jasniji... na kulinarki su prisutni recepti sa raznim proizvodima i preradjevinama, pa i vegetom, verovatno ih i sponzorisu, setimo se na tvu- emisija olivera mlakara: kuvajmo sa vegetom, udariti na celu danasnju oprehrambenu industriju je strasna hrabrost... no ne bi se trebalo ni predati, ni uplasiti, svak ima pravo na svoje misljenje, svoj izbor u svemu, pa i u stilu ishrane, njihov strah je njihov problem, edukacija drugih je tezak i pionirski posao pojedinaca, kao sto je anita supe npr.

Pileći file s pršutom u umaku od gorgonzole

na forumu.hr juce sam dosla da 11-te sranice, a ima ih 418, oni su poceli ovde 29.8. i isli paralelno sa kulinarkom, a onda kad su tamo poceli sukovi i napadi, vecina sa anitom je izbegla ovde i raspisala se slobodno do danasnjeg dana... treba za citanje vise dana... uhvaticu srz i recepte...
ono sto ne znam je upotreba kokosovog ulja i stevije??
informisacu se naknadno o tome, koliko je to neophodno, kakav je ucinak i gde se to moze nabaviti?